5 TIPS ABOUT آنفولانزا خر است YOU CAN USE TODAY

5 Tips about آنفولانزا خر است You Can Use Today

5 Tips about آنفولانزا خر است You Can Use Today

Blog Article

معمولا علائم سرماخوردگی به تدریج بروز کرده اما علائم آنفولانزا ناگهانی است. ما در ادامه به رایج ترین علائم این بیماری اشاره خواهیم کرد:

آیا آنفولانزا واگیردار است؟ بله! آنفولانزا یک عفونت ویروسی است که به‌شدت واگیردار است و به‌راحتی از فردی‌به‌فرد دیگر منتقل می‌شود.

در برخی موارد، ورم ملتحمه، فتوفوبیا (ناراحتی در برابر نور) و علائم گوارشی ممکن است رخ دهد، از جمله کاهش اشتها، تهوع، استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم.

روش‌های طبیعی که در درمان آنفولانزا به غلبه بر بیماری کمک می‌کنند عبارت‌اند از:

این عوارض اغلب خفیف هستند و پس از مدت زمان کوتاهی از بین می­‌روند. شایع­‌ترین عوارض عبارت‌اند از:

اگر مشکوک هستید که به آنفلوآنزا مبتلا شده باشید، می‌توانید از طریق درمانکده از بهترین پزشکان عمومی یا متخصصان داخلی وقت بگیرید.

سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها می‌تواند منجر به بستری  یا مرگ و میر  در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵  سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماری‌های تنفسی مانند آسم، مبتلایان به آنفولانزا تا چند روز واگیر دارد نی نی سایت بیماری‌های قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، می‌شوند.

در این مقاله به بررسی انواع مختلف آن، تشخیص، درمان و زمان مراجعه به پزشک پرداخته شده است.

حتما بخوانید : آنفولانزا در کودکان: علائم، پیشگیری و درمان

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷

امکانات موجود در شعبات فروشگاه زنجیره ای هایپرفامیلی در خراسان رضوی

مشکلات گوارشی: بعضی از گونه‌های ویروس آنفلوآنزا باعث اسهال، حالت تهوع، درد معده یا استفراغ می‌شوند.

آنفلوآنزا چه تفاوتی با مسمومیت غذایی دارد؟ بین علائم انفولانزا و مسمومیت غذایی شباهت‌های زیادی وجود دارد، اما بیشتر علائم مسمومیت غذایی به دستگاه گوارش مربوط می‌شوند.

بابانژاد افزود: همچنین گروه های در معرض خطری مانند افراد مبتلا به بیماری های زمینه‌ای از قبیل دیابت و فشارخون بالا و چاقی مفرط و نیز سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق بخش خصوصی و مراجعه به داروخانه‌ها می توانند نسبت به خرید واکسن اقدام کنند.

Report this page